Paradise Hotels svenska redaktör har somnat

2014-02-24 @ 21:08:00 | Allmänt
Igår var det ovanligt svårt för mig att hålla mig vaken. Jag hade dumt nog startat upp en massa turneringar trots att jag efter förmiddagens fotbollsträning inte kunde göra annat än att ligga i fosterställning då ryggen pajat ordentligt.
Så jag tryckte i mig en massa smärtstillande för att stå ut, jag skulle däremot skippat spelandet. Somnade oavbrutet.
 
Jag gissar att redaktören på pokerlistings.se råkat ut för något liknande och hamnat i djup dvala.
 

Denni (Admin) 2013-12-21 11:24:55

"Som chefredaktör för PokerListings.se kan jag säga att vi aldrig redigerar kommentarer. Däremot tar jag bort kommentarer som går emot vår policy.
Personangrepp, svordomar, förtal, otillåtna länkningar, hets mot folkgrupp etc. tas bort direkt.
I det här fallet har jag tagit bort några inlägg från användaren ”Pokerstar” på eget initiativ. Detta beror på att vissa kommentarer strider mot vår policy.
Att kalla någon för lögnare utan grunder för påståendet är inte godtagit. Vänligen håll dig till ämnet och respektera vår policy såväl som kommentarfunktionens syfte."

Denni är tydligen bara chefsredaktör för kommentarsfunktionen, där han är allsmäktig, även om jag gissar att han får en hel del tips från coachen. Men blogginläggen är han uppenbarligen inte chefredaktör för.

 

Blogginläggen är nu på Paradise Hotel nivå, förnedringsbloggande som når nya höjder för varje ny del. Frågan är väl egentligen vem det är mest förnedrande för.

Det som antagligen i någons sinnesbild var tänkt som ett segertåg har istället blivit ett exempel på hur det kan gå när en chefredaktör sover. Eller åtminstone blundar.


Kommentarer
★ Lars

Mycket bra skivet, håller helt och hållet med dig.
Tycker att Kens blogg tidigare varit rolig att läsa men nu verkar han fullständigt tappat fotfästet.
Tur att vi har bloggare som du som antingen är saklig eller är tydlig med att du tycker något som därför inte behöver vara en sanning.

2014-02-25 kl. 11:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback