Loose-tight, gambly aggressive

2014-06-23 @ 18:41:06 | Allmänt
Varit nere i Skåne några dagar över midsommar men nu är jag tillbaka i Stockholm. Känns som jag just nu mest förbereder mig inför resan till USA.
 
Bokat 2 nätter vid Main Street, Venice Beach i Los Angeles, och drar sedantill Vegas den 4:e juli, nationaldagen. Man skulle kunna tro att Vegas är hur mycket 4:e juli som helst, men så har inte jag uppfattat det de gånger jag varit där. Inga fyrverkerier även om det är en aning svårare att få tag i rum. Jo, lite furverkerier, men bara på ett hotell, de turas om i Vegas eftersom ekonomin är som den är. Förra gången jag var där spelade jag en turnering på Venetian, samtidigt som fyrverkeriet var vid Mandalay Bay, knappt synbart. Ingen feststämning, samma för familjen som firade med Room Service och fyrverkerier som speglade sig i Arias glasfasad.
 
Börjar med en natt på Golden Nugget, mest för att barnen ska få testa vattenrutschkanan genom hajakvariet, men också för att jag tror att 4:e juli är bäst på Fremont Street. Sedan flyttar vi till Flamingo, fanns inga rum där den 4:e men sedan är det superbilligt för två rum. Stannar åtminstone till den 8:e, efter den 4:e så är det inget tryck på hotellen så skulle jag lyckas kvala in till Main och klara mig kvar till dag 2 så fixar vi rum då. Annars drar vi till Tucson morgonen den 8:e redan för att hälsa på grannarna.
 
Igår spelade jag en del, inga större framgångar, blev mycket Loose-Tight spel, mycket gambly aggressive, när jag ramlade under 10BB. Gick plus-minus-noll, men lyckades kvala in till Pokerstars $700 kval till Main, slutade på en 17:e plats efter att ha sprungit in i AA med AK:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback