Nya bloggare, Pokerskull, och breddsatsning i Enskede IK

2014-05-31 @ 11:34:35 | Allmänt
Det var länge sedan poker var så roligt som just nu, det har att göra med att jag ökat volymen och dessutom att det går bra just nu. Fortfarande inte lyckats spela in en $1050 biljett till kvalet på söndag, men dragit in ett par €500 biljetter till PS.fr kvalet. Dessutom fortsätter det att gå hyfsat i de "vanliga" turneringarna.
 
Jag spelar satelliter och kollar på repriser från WSOP Main, just nu ser jag på år 2012, bra att ha i bakgrunden när borden blir färre, allt för att inte bli för aktiv och spela händer jag inte borde spela.
 
Ryggen är ganska kass dessutom, så jag är rätt stillasittande, och då passar det att spela poker. Dessutom har det dykt upp lite nya bloggare bl.a på pokerskull:
http://www.pokerskull.com/
 
Har försökt få deras rss-feed att fungera men det funkar inte tyvärr, ni får gå in direkt och kolla.
En av de som börjat blogga där är Jojje Bretti, inte helt okänd på live-scenen i Stockholm och en av dem som drev A Poker League innan. Han var bl.a. med i London när jag var där, en trevlig kille som är en riktig gambler vid borden, han gillar att sätta press på motståndaren.
http://www.pokerskull.com/2014/05/jojje-bretti-presenterar-sig/
Just nu spelar han Eureka Rozvadov ME 2014, följ honom där via hans blogg. Han lär även dyka upp på PPC:n
http://www.pokerskull.com/2014/05/livekronika-eureka-rozvadov-me-2014-dag-1/
 
Dessutom började Peter Kvisthammar blogga på pokerskull för en månad sedan, bara tre inlägg så långt, men hoppas han kommer igång igen, frekvens är A och O när det gäller bloggande
http://www.pokerskull.com/2014/04/peter-kvisthammar-presenterar-sig/
 
Sajten är lite seg just nu så vänta innan ni ger upp om ni inte får upp sidorna direkt.
 
På Poker.se är det just nu hög frekvens på bloggsidan:
http://www.poker.se/proffsbloggar/filter/58464/katt3n-lv.html, katt3n lovar att blogga från Las Vegas resan, och det finns några dagar kvar.
 
Om ni läser DN så har ni kanske sett denna artikel:
http://www.dn.se/sport/lat-10-aringar-forlora-med-320-for-att-statuera-exempel-1/?brs=m
 
Enskede IK sätter ner foten mot elitsatsande klubbar, rätt eller fel. Tanken var god och 04-orna visste vad det handlade om. Målet med fotbollsverksamheten får inte vara att ta fram elitspelare, det ska vara att få så många som möjligt att vara med, elitspelarna kommer som en bonus om vi lyckas få fler spela längre. Alla ni som har unga spelare i Hammarby, AIK, Bromma eller Djurgården, tänk på att ni inte gör era killar eller tjejer en tjänst, risken är stor att ni tack vare tidigt elitsatsande knäcker viljan och lusten, redan innan det faktiskt spelar någon roll.
 
Målet måste vara att ha så jämna matcher som möjligt på alla nivåer, det är roligast och mest utvecklande för alla. Att sedan få chansen att spela med sina kompisar och inte med ett hopplockat talanglag gör att fler fortsätter spela längre, så länge att man hinner upptäcka de talanger som utvecklas sent. Risken är annars att många slutar spela när de kanske tillfälligt inte längre platsar i talanglaget. Det händer ju en del med kroppen under tonårstiden och spelarna måste få chansen att utvecklas i sin egen takt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback