SvS i nytt SM-fiasko

2014-11-02 @ 22:19:11 | Allmänt
Ikväll skulle en av SvS största turneringar spelas, 5-manna Texas i deras mästerskap.
Vad som inte Svenska Spel varit så tydliga med är att de haft tekniska problem den senaste veckan.
De har varit tvungna att avbryta alla turneringar vid flera tillfällen och har skyllt på en påstådd Distributed-Denial-Of-Service-attack.
 
Detta ska ha upprepats vid flera tillfällen och fått SvS att stänga av trafik från utlandet då de trodde att attackerna kom från dessa ip-adresser. Tydligen kan man inte heller längre spela via någon VPN-tjänst som dold.se och strongVPN.
 
Till ingen nytta för ikväll var det dags igen och Svenska Spel blev tvungna att stoppa alla turneringar efter att ha försökt köra igång igen efter 45 minuters paus för att lösa problemen.
 
Ytterst märkligt att de inte lyckas blockera trafiken från överbelastningsattacken, och med tanke på hur det har fungerat tidigare på Svenska Spel ifrågasätter jag om det verkligen handlar om en DDoS-attack, det kan lika gärna handla om en felaktig router med tanke på deras historik.
 
I forumet går de ut och skriver att de "naturligtvis" kommer att ersätta spelarna och lägger ut citat från sina regler som ska lugna alla. Vad de inte talar om är att de oftast skiter i sina egna regler och "återbetalar" enligt egna hitte-på-regler som passar dem vid just det tillfället. Att klienten suger kan jag stå ut med men inte att de inte följer sina egna regler och blåser mig på pengar. Det var anledningen till att jag inte längre spelar på SvS regelbundet. De är opålitliga helt enkelt, läs mer här:
http://rosjon.blogg.se/2013/june/podcast-och-slutet-pa-dispyten.html och kolla gärna igenom hela den månadens inlägg:http://rosjon.blogg.se/2013/june/
 
Att behöva avbryta och ställa in turneringar och speciellt årets näst största på Svenska Spel är en stor prestigeförlust och visste jag inte bättre borde det betyda att förtroendet för SvS får sig en välförtjänt törn. Men frågan är om det blir något Main Event i år på SvS och om de tänker återbetala enligt sina regler eller hitta på nya igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback