J-Lo

2014-10-29 @ 18:18:00 | Allmänt
Träffade Andy första gången på en pokerkryssning när han bluffade bort min bästa hand med 77. Vi träffades sedan ett flertal gånger på andra pokerkryssningar och turneringar, och 2011 flög vi samma flight till Vegas och Andy presenterade mig för Pokerstar som han delade rum med. Det var en väldigt rolig vecka och Andy var nog stundtals den mest lös-agrressiva Texas No-Limit spelare jag träffat på. På gränsen till maniac utan att allför ofta gå över gränsen.
 
Det är lätt att förstå varför Andy gillar PLO, när han spelar Texas verkar han gilla att gambla, men det är nog bara mina fördomar om PLO-spelare som kommer fram. För efter andra SM-tecknet i PLO förra året frågade jag Andy vad han tyckte han gjorde annorlunda än de andra. Och när han berättade förstod jag att den på gränsen till galne Texas spelaren, som när han spelar Texas NL förtjänar sitt nickname J-Lo, hade knäckt gåtan med lågvarians PLO. Därför kändes det inte helt osannolikt att han skulle kunna vinna sitt tredje SM-tecken i rad trots att chansen att någon skulle lyckas med det borde var strax över 1 på 150 000 ggr.
 
Nu visar det sig att Andy trotsade alla odds och krossade inte bara allt svenskt motstånd utan även allt danskt motstånd och vann sitt tredje raka mästerskap.
 
 
GRATTIS!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback