Tblisi- här kommer vi!

2015-05-16 @ 08:43:00 | Allmänt
Igår var vilodag för oss, men dag 1B spelades med 80 deltagare. Jag och Liv sov ut, och eftersom vädret inte var det bästa blev det bara korta turer ut på stan.
 
Tog en schysst lunch på Indigo och efter ytterligare en paus på rummet railade vi lite innan middagen.
Jag hade köpt en andel i Marcus Normark, Alisas pokerpappan76, och det gick bra för honom.
 
 
Middagen blev en enkel pizza på Diablo, sen spelade vi en 50 euro win-the-button-turre, men jag åkte redan efter en knapp timme, Liv strax efter. Det var en riktig turbo som passade Tomas Gustafsson, som åkte hit med Marcus och några till, 650 euro för en andra plats.
 
Marcus fortsatte att gå som tåget och slutade dagen med 96K, vilket betyder att min andel i honom är mer värd än mina egna 22K just nu. Att turen är med honom blev ännu mer tydligt när han drog in en färgstege och vann ett MPN Poker Tour-paket till Tblisi för dagens bästa hand. Det här verkar vara stora nyheter i Georgien och Marcus blev intervjuad av georgisk tv i pausen.
 

Själv ser jag fram emot att min andel följer med till Tblisi, när han jagat in en färgstege medan han var stakead av mig;) Har rörliga bilder av intervjun också, men kvaliten blev så där tyvärr, så ni får kolla på georgisk tv.
 
En annan med inte lika mycket tur var Koivu.
 
Såg bra ut i sista pausen, men han flyttades till tv-bordet sista händerna efter två jobbiga perioder och hade oturen att åka ut när det var två händer kvar av dagen.
 
Nu är det förberedelse inför dag 2, följ oss på Twitter och på fejan, start kl 12.00, kl 11.00 svensk tid.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback