Tblisi - MPN Poker Tour

2015-05-28 @ 19:09:48 | Allmänt
Lyckades paja ryggen ännu mer i söndags, klippte gräset i trädgården, och det gick bra och sedan helt plötsligt när jag inte skulle göra något speciellt, böjde mig minimalt bara, så gjorde det sådär jäkla ont igen, som om en disk är på väg ut ur ryggraden. Försökte hålla igång men morgonen efter var det ännu värre. Varit hemma från jobbet i fyra dagar nu, ibland känns det bättre när tabletterna funkar men mest gör det bara ont.
Svårt att sova på nätterna om inte annat.
 
Så då var det skönt att få åka till Tblisi istället. Ja, inte på riktigt, jag skulle nog aldrig våga mig på att åka dit med Aeroflot, men i anden.
 
 
Pokerpappan vann ju ett paket på PPC:n med hjälp av en färgstege, det sålde han till @BoomBoomLof  (följ på Twitter) pga av tidsbrist och var snäll att få till en deal att låta oss som köpt procent i PPC:n få en del av Andreas äventyr i Georgien.          
 

Så under de senaste dagarna har jag följt framstegen och rapporterna från Tblisi via en grupp på fejan, bl.a via en del bilder.
Maten i Tblisi såg inte så god ut, hoppas den smakade bättre. Pesto-pasta-soppa?

Men ölen såg god ut åtminstone.
 
Vyerna från hotellrummet såg väl sådär ut, men det är säkert bara jag som har fördomar mot forna sovjetstater.

Gissar att det här är casinot/hotellet:
 
Tony Rickardsson som dealer
 
Första lotten gick inte så bra, men  trogen sitt nick BoomBoom tog Andreas ett skott till
 
Tydligen upplever Georgien en pokerboom av samma storlek som vi hade 2005, kan tänka mig det då georgisk tv faktiskt intervjuade Pokerpappan när han vann paketet. Mycket galna och en del duktiga ryssar enligt rapporterna, verkar vara väldigt mycket tre- och fyrbett.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback