Fråga inte....

2014-03-15 @ 09:50:46 | Allmänt
vad Svenska pokerförbundet kan göra för dig, fråga dig vad du kan göra för förbundet.
 
Det finns många fördomar mot förbundet, de flesta har sina rötter i hur det sköttes 2007-2011. Det är dags att släppa det nu, oavsett hur mycket vissa fortfarande vill associera förbundet med dåligt skött ekonomi och SM som förlagt vägg i vägg med strippklubbar. Har sagt det förr, och lär få återupprepa det, det stämmer inte längre.
 
Styrelsen är seriös, förbundet är seriöst, jag önskar att alla belackare vore lika seriösa, då skulle vi ha en konstruktiv debatt.
 
Efter att i flera veckor hållit på med samma trams som han avskyr så hos sin ärkefiende, skrev Ken Lennáard ett väldigt bra inlägg om Svenska pokerförbundet. Så pass bra att jag på eget bevåg tog bort mitt senaste inlägg om hans trams och dessutom länkar till inlägget trots att jag anser att en sajt med en redaktör värd namnet inte borde tillåta sådant beteende.
http://www.pokerlistings.se/vad-aer-felet-med-svenska-pokerfoerbundet-65857
 
Och när jag ändå håller på att länka, länkar jag till Svenska pokerförbundet nya sajt där de bland annat går i svaromål med de som klagat på djurplågeri i deras reklamfirmor.
http://svenskapokerforbundet.se/
 
Sista länken går till den debattartikel av pokerförbundet som publicerats i veckan:
 
Sanslös statlig dubbelmoral i spelfrågan
 
Gå till aftonbladet och läs artikeln, dela den sedan på de sociala medier ni är aktiva på, målet med en sådan artikel är att nå ut och ju fler som delar, ju högre upp hamnar artikeln på socialanyheter.se och liknande sajter, och ju högre upp den hamnar där, ju fler kommer att läsa och dela, ja ni fattar.
 
Om ni inte redan kvalat till Sveriges enda riktiga SM i nätpoker, ta chansen imorgon söndag på Pokerstars, själv funderar jag på att köra en ny livesändning, för det kommer att bli en fullspäckade kväll imorgon med bl.a. två kval till PAF Poker Challenge, och mycket annat. Senast jag körde en sådan livesändning kraschade Svenska Spels plattform, vilket blev upprinnelsen och droppen som fick bägaren att rinna över vad gäller mitt spel på den sajten.
http://rosjon.blogg.se/2013/june/livestream-fran-min-turneringssondag.html
http://rosjon.blogg.se/2013/june/livestream-start-ca-1830.html
http://rosjon.blogg.se/2013/june/strul-pa-svenska-spel.html
http://rosjon.blogg.se/2013/june/kontrovers.html
http://rosjon.blogg.se/2013/june/podcast-och-slutet-pa-dispyten.html
 
 

Kommentarer
★ donRollo

Tjena Rosjon.
Konstruktiv debatt? Förklara gärna för mig hur man har en konstruktiv debatt med:
A) Ett förbund som sätter agendan på sin egen kammare utan att fråga sina medlemmar.
B) En ordförande som är helt osynlig på nätet.
Svara på de två frågorna så kan vi ha en konstruktiv debatt sedan.
/donRollo

2014-03-15 kl. 22:37:05
http://www.donRollo.se
★ rosjon

A) Förbundet sätter inte agendan, medlemmarna sätter agendan, och de gör det genom välja en styrelse som representerar dem. Inget annat förbund jag är med i går ut och frågar medlemmarna vad de vill, de räknar kallt med att de hör av sig eller röstar bort styrelsen på årsmötet.

B) Jag håller inte med om att ordföranden är osynlig på nätet, och jag tycker inte heller det är ett måste att ha en synlig ordförande på nätet för att kunna ha en konstruktiv debatt.

2014-03-15 kl. 23:42:29
http://rosjon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback